Monday, January 24, 2011

kecelaruan.......kesedihan...... down

bismillahirrahmanirrahim

salam alayk~


agak kecelaruan

sepagi ni perassan bercelaru... Ya Allah, aku mohon ketenangan hati ini..... Kau lah pemilik hati.. .. bantulah aku... kurniakan aku rasa rindu padaMU.. kurniakan aku cinta padaMU sedalam-dalamnya.. sepenuh hati, jiwa dan raga..... kurniakan juga aku cintaMU Ya Allah... kurniakan aku cinta orang yang mencintaiMU.. mudah2n Ya Allah cintaMu itu lebih aku butuhkan daripada seteguk air.....Ya Allah jauhkan dan lindungilah aku daripada terpedaya dengan hawa nafsu dan bisikan2 syaitan yang Kau rejam Ya Allah.... ameen...

agak kesedihan.....

aNA mengaku silap aNA... serius.. silap aNA dulu.... aNA mengaku... tp bile kesilapan aNA mula menunjukkan kesan dan kesusahan+kesulitan ke atas orang lain... orang started n keep on blaming me(for those who know that's my fault)...yes i admit it.. i'm sorry... memang tak boleh betulkan dah...... maaf.. serius aNA down.... i know that's my fault... it's pressuring me...sorry........ rasa serba salah buatkan aNA resah.... mohon maaf atas kesukaran yang kalian terima disebabkan kelemahan diri aNA. YA Allah... bantulah aku menyelesaikan masalahku Ya Allah.. tunjukkan aku jalan Ya Allah... berikan aku kekuatan menanggungnya... mungkin ni salah satu cara untuk aku belajar... Ya Alah................ tunjukkan jalan keluar dan jalan penyelesaiaan kepada segala masalah.... permudahkanlah segala urusan kami...

akhirnye.... down..............

aNA,
fainna ma'al 'usri yusra,
inna ma'al 'usri yusra..... insyaAllah...

p/s:

buat sahabat2 or sesiapa yang ada terkecil hati or ape dengan aNA, aNA mohon maaf...

sekiranya aNA berhutang dengan kalian tuntutlah.... selagi aNA mampu insyaAllah aNA usaha bayar.. kalau aNA tak mampu aNA mohon dihalalkan segalanya

sahabat2 yang demam or tak berapa nak sihat.. semoga cepat sembuh............

alhamdulillah..............tahniah wat sahabat2 yang berjaya dalam peperiksaan... sahabat2 INTEC dalam AS German, sahabat2 KTT dan GMI& MSU skali dalam A Level..... buat yang kurang berjaya.. teruskan usaha sahabat2!!!mari teruskan!!!!!!!!!!!!! yang dah nak fly gtau ye.....

3 comments:

EmberPen said...

la tahzan.
moga dikurniakan jalan penyelesaian utk enti.

Nadzirah binti Ahmad aka aNA said...

ameen.. syukran ya akhi

pak ya said...

berdoa la manyak2 pada allah
bile kite berdosa sebenarnye allah nak kite ingat kpdNye insyallah
kalo sume manusia wat kebaikan maka x ade sape la nak merintih pada Allah